2012. augusztus 07., kedd 11:02

Talma nap!

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

HONDA - TALMÁCSI NAP

 

Szeretnél találkozni Talmácsi Gáborral, SBK Supersport csapatával és a rally csapatával? Akkor gyere el Te is 2012. augusztus 11-én, szombaton a HONDA - TALMÁCSI napra!

Időpont: 2012. augusztus 11. szombat 9.00 – 19.00 óra

Helyszín: Kecskemét, BirizdoKart Gokart stadion (Monostori út 3.)

A RENDEZVÉNY INGYENES!

 

 

 

Talmácsi Gábor mindig is nagyon fontosnak érezte a kapcsolattartást a szurkolóival, a motorsport kedvelőivel. A HONDA támogatásával megvalósuló idei esemény is ezt hivatott lehetővé tenni. A korábbi évek sikereire alapozva idén is lehetősége nyílik bárkinek, hogy ezen az ingyenes rendezvényen találkozhasson a magyar világbajnokkal, SBK Supersport csapatával és rally csapatával, illetve testközelből is szemügyre vehesse Talmácsi Gábor versenymotorját és rally autóját.

Ráadásul a rendezvény keretén belül folytatódik a magyar motorsport utánpótlás támogatása érdekében 2011-ben útnak indított Talmácsi Tehetségkutató Program is.

Ami garantált! Találkozás magyar és nemzetközi sztárokkal, bajnokokkal! Vezetéstechnikai bemutató, látványos motoros bemutatók, és aki kedvet érez hozzá a helyszínen próbára is teheti magát a Safety–Hungary és a GIMKANA pályákon.

Látványos bemutatók, benzingőzzel átitatott fergeteges hangulat, különféle szórakoztató programok kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Magyarország számos közéleti szereplője is részt vesz az eseményen, akik felveszik a kesztyűt és indulnak egy-egy gokart versenyen.

A pályán zajló programok mellett minden korosztály talál számára megfelelő elfoglaltságot.

PROGRAMOK:

Talmácsi Gábor SBK Supersport csapatának (PRORACE Team) bemutatkozása

Talmácsi Gábor rally csapatának (Maricsek Racing Team) bemutatkozása

Talmácsi Gábor mindkét járművel bemutatót tart

MRT Rally Show

Stunt és triál bemutatók

Izgalmas gokart versenyek

Közös motorozási lehetőség Talmácsi Gáborral

Bérgokartozási lehetőség

Brazil Kulturális Központ táncosainak bemutatója

Kerékcsere verseny a nézőknek

ÁLLANDÓ PROGRAMOK:

HONDA JÁRMŰVEK KIÁLLÍTÁSA

TALMÁCSI MOBIL PÁLYA

TALMÁCSI RETRÓ AUTÓK

SANGARA UGRÁLÓ KECSKÉK

GIMKANA

SAFETY-HUNGARY BEMUTATÓ

Élet Úton - Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram

miniKRESZ-park

TALMÁCSI TEHETSÉGKUTATÓ PROGRAM

IDÉN IS KERESSÜK TALMÁCSI GÁBOR UTÓDJÁT!

Szeretettel várunk minden 4-14 éves gyereket 2012. augusztus 11-én a HONDA-TALMÁCSI napra, mely keretén belül második ízben kerül megrendezésre a magyar motoros utánpótlás tehetségkutatója. Helyszínül a kecskeméti Gokart Stadion szolgál, és mindazon kerékpározni már biztonságosan tudó fiatalok jelentkezését várjuk, akik érdeklődnek a motorsport iránt vagy egyszerűen csak szeretnék kipróbálni, milyen kétkeréken közlekedni.

A tehetségkutatón végül 5 fiatal tehetség kerül kiválasztásra, akik motoros pályafutásának elindításához térítésmentes alapképzéssel járul hozzá a Talmácsi Motorsport.

A szakmai zsűri tagjai: Talmácsi Gábor (világbajnok motorversenyző), Milos Cihak (Talmácsi Gábor csapatának, a Prorace Teamnek a csapatfőnöke), Johann Zarco (Moto2-es motorversenyző) és Luca Marconi (SBK Supersport motorversenyző).

Azon tehetségeket, akiket a legügyesebbeknek, legjobbaknak ítélnek a szakértők lehetőséget kapnak egy ingyenes alapképzésre, ahol már a hivatásos sportolói életre, az élesben történő megmérettetésekre és a profi sportolói pályafutásra készítik fel őket.

Jelentkezéshez a www.jovomotorosai.hu oldalon található regisztrációs formula kitöltése szükséges.

MOTOROS FIGYELEM!

Az idei Honda - Talmácsi nap keretén belül lehetőség nyílik 100 előre regisztrált főnek motorozni a pályán a nagyközönség előtt. A rendezvény programjában ötször 15 perces etapok kerültek kialakításra, melyek alkalmával egyszerre 20 fő lehet a pályán saját motorral, saját védőfelszereléssel. Csak az első 100 fő regisztrációját tudjuk fogadni. A sorrendet a regisztrációk beérkezésének időpontja határozza meg. A regisztráció lezárását követően emailben küldünk tájékoztatást, hogy várhatóan ki, mikor élhet a motorozási lehetőséggel, mely előtt legalább egy órával a helyszínen kell lennie az illetőnek és el kell végeznie a szükséges adminisztrációt. Azok az előre regisztrált motorosok, akik nem jelentkeznek a megadott időben a pályán, elvesztík jogosultságukat, hogy motorozhassanak. Helyüket a helyszínen újonnan jelentkező motorosokkal töltjük fel.

A regisztrációs lap szintén elérhető a www.jovomotorosai.hu oldalon.

Megjelent: 31944 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 07., kedd 11:07

Keresés

Elapsed time was 0.0032491683959961 seconds.