2012. augusztus 10., péntek 11:42

It's my lime...

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

 

Noha a kawásoknak bőrruhába bújni még kicsit korai lenne, azért túl sok idő már nincs hátra a Kawasaki tradicionális éves összejöveteléig, annyi azonban még biztosan akad, ami elegendő az idei Kawasaki Lime Party keretein belül megrendezésre kerülő „It's my lime" versenyre történő felkészüléshez.

A Kawasaki Magyarország kiemelt feladatának tekinti a Kawasaki márka értékeinek közvetítését, valamint azt, hogy termékei megvásárlásához valódi hozzáadott érték is társuljon. Ennek megfelelően rendezvényeivel meghatározó szerepet vállal a brand által alkotott közösség formálásban, ugyanakkor különféle kommunikációs csatornákon keresztül számos eszközzel is igyekszik felhívni a figyelmet arra a Kawasaki mögött álló szerteágazó, fejlett technológiai háttérre, amely lehetővé teszi, hogy a márka termékeivel az innovatív megoldásokat és csúcstechnológiát képviselje.

Mindez ölt most testet egyetlen rendhagyó versenyben, amely Bon Jovi elnyűhetetlen akusztikus eposzának mindenki által ismert strófája után szabadon az „It's my lime" nevet kapta.

A Lime Party alkalmával megrendezésre kerülő versenyre bárki nevezhet, aki rendelkezik bármilyen Kawasaki termékkel. Fűnyírótól a napszemüvegig, munkagéptől a golyóstollig akármilyen Kawasaki produktum részt vehet a megmérettetésen, legyen akár meghökkentő vagy túlzóan hétköznapi, igényes vagy megbotránkoztatóan lestrapált, vadító vagy hervasztó, szép vagy csúnya, szellemes vagy unalmas, polgárpukkasztó vagy konvencionális, patinás vagy forradalmian retro, a lényeg azonban hogy Kawasaki termék legyen. A nevezett tárgyakat előzetesen nem szükséges a szervezők rendelkezésére bocsátani, pusztán a rendezvényre kell elvinni, ahol egy időre kell csak megválni tőlük, amíg a helyszínen kiállításra kerülnek. Két győztest hirdetnek majd, motorok és egyéb kategóriában is külön értékelik a „pályaműveket". Az It's my lime díj pedig egyáltalán nem citrom díj lesz, hiszen a győztes egy Kawasaki kabáttal gyarapítja majd kawa gyűjteményét.

Megjelent: 199011 alkalommal

Keresés

Elapsed time was 0.0051670074462891 seconds.