2012. szeptember 17., hétfő 18:18

Suzuki Inazuma 250

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

 

Az Egyesült Királyság legnagyobb motorkerékpáros rendezvénye, a birminghami National Exhibition Centerben megrendezett Motorcycle Live nyitóeseményeként a Suzuki GB ma bemutatta az új Inazuma 250-est.

Az európai piacon új Inazumát 248 köbcentis, soros kéthengeres motor hajtja, korszerű dizájnját a B-King és a GSR modellek ihlették, és praktikus jellemzőinek köszönhetően ideális választás lehet azok számára, akik olyan felhasználóbarát és üzemanyag-takarékos motort szeretnének, amelynek megjelenése is modern és innovatív.

A Suzuki GB képviseletében Paul de Lusignan konferálta fel az Inazumát: „Rendkívüli örömünkre szolgál, hogy egy minden tekintetben új motorkerékpárt mutathatunk be önöknek itt a Motorcycle Live-on. Mint minden gyártó, mi is azt tapasztaltuk, hogy az utóbbi időkben jelentősen megnőtt a kereslet a költséghatékonyabb üzemű, kisebb hengerűrtartalmú motorok iránt. Így nem volt nehéz eldöntenünk, hogy élünk a lehetőséggel, és bemutatjuk az Inazumát az Egyesült Királyságban. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy az új modell nemcsak üzemanyag-takarékos és felhasználóbarát, hanem a dizájnja is egyedi, és minden eleme, alkatrésze a legkiválóbb minőségű anyagokból készül."

Az Inazuma újonnan tervezett, folyadékhűtéses, kéthengeres motorja a hatsebességes erőátvitellel kombinálva kiváló teljesítményt nyújt alacsony és közepes fordulatszámoknál. A befecskendezés is rendkívül takarékos, s mindez együtt kitűnő irányíthatóságot és nagy hatékonyságot biztosít.

Új erőteljes váz, hidraulikus tárcsafékek, kiváló minőségű fényezés és egy minden kijelzőt magában foglaló műszercsoport, amelyen még a pillanatnyi üzemanyag-felhasználás is megjelenik – mindezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően az Inazuma jó minőségű, rendkívül jó teljesítményű motorkerékpár, amely ugyanakkor alacsony költséggel üzemeltethető.

Az ára 1 258 000 Ft

Magyarországra szeptemberben érkezik.

 

Megjelent: 27252 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. szeptember 17., hétfő 18:26

Keresés

Elapsed time was 0.0047309398651123 seconds.