2011. december 01., csütörtök 11:07

BAJNOKOK A KASSZÁNÁL

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

 

Talmácsi Gábor is részt vett azon a rendhagyó sajtóeseményen, melynek keretén belül elindult az Ökumenikus Segélyszervezet által életre hívott nagyszabású adománygyűjtő akció. Az akció november 28-tól december 31-ig tart a Tesco összes magyarországi üzletében.


 

A pénztáraknál kihelyezett kuponok megvásárlásával minden vevő 200 forinttal támogathatja az Ökumenikus Segélyszervezet nélkülözésben élő családokat segítő egész éves munkáját. A mostani adománygyűjtés nemcsak arra ad lehetőséget, hogy a rászorulók karácsonyát ünnepibbé tegyék, hanem hogy a Segélyszervezeten keresztül a hétköznapokban is segítséget kaphassanak.
Talmácsi Gábor mellett több világbajnok sportoló csatlakozott a felhíváshoz: a Segélyszervezet jószolgálati nagykövete, Kovács Kokó István, olimpiai-, Európa- és világbajnok bokszoló, Katus Attila Európa- és világbajnok sportaerobikozó, Székely Bulcsú Európa- és olimpiai bajnok vízilabdázó és Mészáros Anett Európa-bajnok, kétszeres vb ezüstérmes cselgáncsozó, akik egy-egy pénztárhoz ülve fogadták a vásárlókat, és ajánlották nekik az adományozás lehetőségét.

Talmácsi Gábor:
A jótékonyság korábban is fontos volt számomra és ez most sincs másként. Örülök, ha általam még több emberhez juthatnak el ezek a fontos információk. Az akció népszerűsítésében több olyan sportoló is részt vett, akiket jól ismerek. Nagyon érdekes volt számomra ott állni a pénztárnál és találkozni ennyi különböző emberrel. Voltak, akik nem akartak hinni a szemüknek, de amikor elmondtuk nekik, hogy miért vagyunk itt, már értették a helyzetet. Akadtak olyanok, akik egyszerre több kupon megvásárlásával támogatták az akciót. A cél, hogy a sok-sok apró segítséggel végül nagyon sok rászoruló karácsonya és élete váljon ünnepibbé és könnyebbé.

Megjelent: 47374 alkalommal Utoljára frissítve: 2011. december 01., csütörtök 12:53

Keresés

Elapsed time was 0.0056791305541992 seconds.