2013. augusztus 23., péntek 04:37

Lime Party Augusztus 23.-án

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

 

 

Ezt a kis meghívót kaptuk a Kawasakitól:

 

Gyere, és vedd be velünk a kanyart!

Ma már egyetlen Kawásnak sem kérdés, hogy melyik napot kell minden év augusztus végén jól bevésnie a naptárjába. Ahogy az elmúlt években is mindig, a Kawasaki Magyarország 2013-ban is megrendezi a zöld közösség számára az évadzáró népünnepélyt - a Lime Party-t, melynek helyszínét ismét a Hungaroring adja.

A 2007-ben elindított pályamotorozásból kinőtt Lime Party idén már 7. alkalommal kerül megrendezésre. Célunk nem más, mint a Kawasaki szerelmeseit megismertetni a kiemelkedő minőségű termékekkel, újdonságokkal, és ezen túl igazi közösségi élményekhez juttatni.

A rendezvényen legnagyobb érdeklődésre évről-évre a pályamotorozás számíthat, de annak érdekében, hogy azok is szívesen látogassanak ki a Hungaroringre, akik ettől idegenkednek, idén is számtalan további programlehetőséget biztosítunk a rendezvény folyamán. A tavalyi évhez hasonlóan ismét lesz Kawa-Khana, ahol bárki kipróbálhatja motoros tudását egy technikai pályán. Lesz mobil szerviz ingyenes átvizsgálással, rendőrmotoros bemutató a Ride For Life (www.riliclub.hu) jóvoltából. Arcfestés kicsiknek és nagyoknak, eszem-iszom, dínom-dánom, stb... Idén is megrendezzük az It's my lime versenyt, amire bárki nevezhet, aki rendelkezik Kawasaki, vagy Kawasakis termékkel, legyen akár vicces, akár komoly, akár új, akár lestrapált, egyszóval bármilyen is. A lényeg, hogy a Kawasaki értéket képviselje (a terméket nem szükséges regisztrálni előre, csupán a helyszínen kell a szervezők rendelkezésére bocsátani).

A rendezvény elsősorban a Kawasaki motorosoknak szól, de természetesen várjuk más márka képviselőit is, a pályára azonban kizárólag Kawasakival lehet felmenni. A pályamotorozásra 17.00-tól kerül sor, de regisztrálni már 16.00-tól lehetséges a helyszínen. Fontos, hogy a ring belső szabályzata – szervezőktől függetlenül – előírja, hogy a pályamotorozásra KIZÁRÓLAG protektoros bőrruha viselése esetén van lehetőség! A szabály betartása a pályabérlés feltétele, így semmilyen egyéb védőfelszerelés nem jelent kivételt, és mérlegelési lehetőségre sincs mód. A rendezvényen történő részvétel ezúttal is ingyenes, sőt még csak elő regisztráció sem szükséges. Azonban a www.kawasaki.hu oldalról letölthető felelősség vállalási nyilatkozat előzetes kitöltésével számottevő időt takaríthat meg a helyszínen történő regisztráció során.

Megjelent: 946926 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. szeptember 13., péntek 06:36

Keresés

Elapsed time was 0.0025959014892578 seconds.