Nyomtatás
2015. máj. 09., szombat 08:01

Bridgestone javítja a tapadást puha terepen az új BattleCross X20 segítségével

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

 

 

            

Bridgestone első és hátsó Battlecross X20 abroncsai

Bridgestone bővíti új BattleCross abroncssorozatát motocross számára, amint piacra dobja a BattleCross X20 abroncsokat puha terepre. Kifejlesztése a versenypályán történt, profi hivatásos versenyzőkkel, így az új Castle Block technológia X20 jellemzői és mintázata jól beváltak, hogy drasztikusan növeljék a húzóerőt, tapadást és az abroncs üzemi tartományát.

BattleCross X20 a 2014-ben bevezetett X30 által, közepes terepen és X40 által kemény terepen elért jó hírnevére alapoz. Mindkét abroncs kiváló véleményezést kapott mindenhonnan, MX vezetők és „nagymesterek” részéről. Ezúttal az X20 a motocrossosok minden rétegének, nagy versenyzőktől kezdve a fiatal kezdőkig, a teljesítmény új szintjét nyújtja puha feltételek között.

„Az új Castle Block mintázat jól bevált közepes és puha terepen, és Bridgestone bízik benne, hogy a BattleCross X20 ugyanolyan szintet ér el minden típusú terepen”, mondta Jake Rønsholt, Bridgestone Europe személyabroncs üzletágának vezetője.

Jobb húzóerő, jobb tapadás a kanyarokban, és nagyobb üzemi tartomány

 

Az újjátervezett blokkmintázat, nagyobb merevséggel és jobb élekkel, jobb tapadást biztosít a fordulókban, valamint nagyobb húzóerőt sáros, csúszós pályákon és puha terepen. Bridgestone CastleBlockÔ abroncsával kombinálva, amelynek szilárd talajon jobb hatása és jobb húzási jellemzői vannak az éleknél, az új BattleCross X20 nagyobb választási lehetőséget tesz lehetővé a vezetők számára, és a terepviszonyok szélesebb tartományában.

Bridgestone pályatesztje kimutatta, hogy az új BattleCross X20 pár rendkívüli mértékben jobb húzóerőt és tapadást biztosít a fordulókban a vezetők számára, minden puha és közepes terepen, mint az általa helyettesített M20/204 páros.

A BattleCross X20 80/100-21 méretben lesz kapható az első kerekekre, illetve három különböző méretben a hátsó kerekekre: 110/100-18, 100/90-19 és 110/90-19. Bridgestone fokozatosan terjeszteni kívánja a terméket egész Európában, 2015 májusától kezdve.

 

 

 

 

A Castle Block technológia szerint egy domború blokk kerül a „normál” blokk tetejére, amivel javítja a hatást az éleknél és a húzóerőt

*) A 2014-es japán motocross bajnokság idején végzett próba 

Megjelent: 1759 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. máj. 09., szombat 09:09
Administrator

Legfrissebbek a szerzőtől: Administrator