2015. november 24., kedd 09:28

Piacon a Pirelli Rosso III

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

 

diablo-rosso-iii-track-ambience-20

A Rosso II utódjaként a Pirelli megalkotta a Diablo-család legújabb tagját, a Rosso III-at. Az olasz gyártó a Superbike Világbajnokságon gyűjtött tapasztalatokat felhasználva hozott létre remek közúti abroncsot, kiemelkedő tapadással és hosszú élettartammal.

A Rosso III kimondottan a mai nagy teljesítményű motorokra kifejlesztve még magasabb szintre emeli az utcai motorozás élményét. A Diablo-család 15 éves múltjára visszatekintve az új tag ötvözi a legfrissebb technológiákat és az évek során összegyűjtött tapasztalatokat. Az eltelt több mint egy évtized alatt a legismertebb motorgyártó vállalatok választották új gépeikre első gyári szerelésként a Diablo-családot, így ennek köszönhetően a Diablo motorgumik referenciatermékké váltak.
A futófelületi mintázatot a Diablo Supercorsa ihlette, új anyagokat felhasználva, innovatív struktúrával és új keverékkel. A Supercorsáról már ismert villám minta továbbfejlődött egy még agresszívebb mintázatot eredményezve, dinamikusságot sugallva. A mintaárkok irányvezetése a vízkiszorítást hivatott elősegíteni, javítva a nedves tapadást. A kétkomponensű hátsó gumit magas arányú szilikakeverék dúsítja, mely kiemelkedő tapadást nyújt zord időjárási körülmények között is. Az arányok tekintetében a lágy és keményebb keverék 40-20-40 részben osztozik, a lágy keverék lefedi az abroncs 80%-át a két szélen, míg a középső, a tartósságért felelős kemény keverék a középső 20%-ot foglalja el.
A Rosso III-at azoknak ajánljuk, akik sportos felhasználás mellett hosszabb élettartamra is vágynak, s nemcsak naked vagy szupersport motorokra, hanem sportosabb túrázóknak is, akik a hegyi szerpentineken feszegetik az abroncs határait.

 

diablo-rosso-iii-track-ambience-21

Megjelent: 904 alkalommal

Keresés

Elapsed time was 0.0053019523620605 seconds.