2016. április 01., péntek 07:00

Ismét véradás

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

Szász Károly nevét nem csak a keleti országrész motorosai ismerik, a nevét viselő Honda szalon miatt, de a minden év elején Nyíregyházán megrendezésre kerülő véradás is az ő nevéhez fűződik. Mi is megkaptuk a meghívót, amelyet itt és most közzáadunk. Tavaly is több ezer motoros látogatott el Kareszékhoz, az idei 10. alkalommal megrendezésre kerülő találkozón biztos kitesznek magukért.

Az idén immár 10. alkalommal dübörögnek fel a motorok, hogy részt vegyenek 2016. április 24-én /vasárnap/ 9-17 óráig a Nyíregyháza-Sóstó Múzeumfaluban az általunk szervezett motoros véradáson.

Évről-évre mindig több motorost tudunk e nemes cél mellé állítani, akik eljönnek és segítenek a rászorulókon, s egyben eltöltenek egy kellemes napot.

Ez a véradást végzők szerint is egyedülálló eredmény. Külön öröm, hogy egyre több minden évben az első véradók száma.

Az elmúlt évben 2200 motorost regisztráltunk,és 700 emberen segítettünk akinek vérre volt szüksége.

A hagyományokhoz híven Múlt és jelen motorkiállítás várja a kilátogatókat. Bemutatót tart a Safety Hungary vezetés technikából

A rendezvény alkalmával minden kilátogatót megvendégelünk, kondérokban fő a babgulyás. Egész nap színes program szórakoztatja a vendégeket. Fellép két helyi együttes a Nap együttes. Táncosok színesítik a programot több műfajt képviselve.

Megjelent: 787 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. március 31., csütörtök 11:18

Keresés

Elapsed time was 0.0065598487854004 seconds.