Nyomtatás
2018. január 02., kedd 12:22

Télen is motoroznál? A meleget bízd ránk!

Írta: 
Értékelés:
(1 szavazat)

 

4

 

Vannak, akik ilyenkor, a zimankóban is motoroznak.
Nemcsak a motoros futárok, de számtalan megszállott húzza a gázt akár fagypont alatt is. Nekik egy jó aláöltöző megfizethetetlen, hiszen a hideg és a szél pillanatok alatt az arcukra fagyasztja a mosolyt. Azonban, ha huzamosabb ideig vagy kitéve az elemek tombolásának, még a legdrágább szuper motoroscuccok sem védenek eléggé. Erre nagyon jó példa Zoli bácsi esete a téli futárkodással, amikor is a lehető legjobb BMW ruhát szereztük meg neki, hogy ne fázzon, miközben fagypont alatt motorozik, de bevallása szerint két-három óra múlva teljesen átfagyott. Azonban egy magyar cég elhozta nektek a megoldást!
A Moto Hotwear fűthető motorosruházat minden vízhűtéses jármű vízkörébe csatlakoztatható, így a blokk által termelt termikus energiát saját melegedésedre is használhatod. Kezeslábas és kabát felső kialakításban rendelheted meg, amelyben egy hőcserélő biztosítja a folyamatos hőháztartást. Így a motorod vízköre nincs közvetlen kapcsolatban a ruhával, a hőcserélőn keresztül egy biofagyálló közvetíti a meleget. Két szivattyú és egy vezérlőegység segíti a pontos hőmérséklet beállítását, és teljesen automatikusan működik.
A fűthető alsóruházat S–XXL méretben érhető el, és vastagabb poláranyagból készül, mely belül puhán bolyhozott, ezáltal gondoskodva az optimális hőszigetelésről. A mellkasi rész mellett a végtagok és a nyak is melegítve van, az ujjakat pedig a kesztyű tartja melegen. A rendszer fűtőteljesítménye a már ismert elektromos fűtéssel ellátott ruházatoknál akár 10-szer is magasabb (3000 watt), miközben energiaigénye töredéke azokénak. Az elektromosan fűthető alsóruházathoz képest alig terheli a motor generátorát, és nincs benne elektromos szál, amely megsérülhet. A használatot követően, vagy a rendszerről való ideiglenes lecsatlakoztatás esetén, a hőérzetet további 30 percen át megtartja a ruházat.
Opcionális ikercsatlakozó segítségével egyszerre két ruházat fűtése is biztosítható. Ráadásul, ha kültéren dolgozol, például targoncásként, ott is kényelmesen használhatod.

 

3

 

2

 

Névtelen-1

 

Megjelent: 624 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. január 03., szerda 13:40
Salamon Zsuzsi

Legfrissebbek a szerzőtől: Salamon Zsuzsi