Nyomtatás
2018. június 06., szerda 18:35

Suzuki rekordkisérlet a Hungaroringen

Írta: 
Értékelés:
(1 szavazat)

 

Suzuki Vilagrekord Nap Guinness

 

Most szombaton (Június 9-én) kerül megrendezésre a SUZUKI GUINNESS VILÁGREKORD NAP, melynek a HUNGARORING versenypálya ad otthont. A programokon kizárólag Suzuki rendszámos motorkerékpárral lehet részt venni , hiszen csakis az együttes megmozdulás és a közös erő révén koronázza siker a világszintű Suzuki Guinness rekordkísérletet! Az egész napos esemény minden látogató számára INGYENES!

Célunk, hogy a lehető legtöbb Suzuki motorkerékpár tulajdonos vegyen részt az eseményen! A Guinness világrekord mérése pontosan 13 órától kezdődik, így érdemes időben érkezni - legalább 1 órával előtte!-, hogy mindenki időben tudjon regisztrálni! A rekordon résztvevő összes Suzuki motoros felvezetéssel együtt hajt fel a Hungaroring pályacsíkjára és közösen tesz meg legalább 3.2 kilométeres távot.

A nem mindennapi eseményen a Guinness rekordkísérlet mellett, közel 900 motorosnak biztosítunk ingyenes pályamotorozást (felvezetéssel és felvezetés nélkül), illetve több mint 500 motorosnak pedig különböző vezetéstechnikai képzéseket (Hungaroring Motoros Akadémia és a Rendőrség (OBB) szervezésében). Továbbá kaszkadőr bemutató (Kulman Miklós), motorkerékpár teljesítménymérés (Mami kamion), illetve rengeteg különböző és színes program várja az érdeklődőket most szombaton.

A kiállítások középpontjában egész nap a legújabb Suzuki motorkerékpárok, autók (Új Swift Sport) és hajómotorok fognak felsorakozni, így mindenki szemügyre veheti kedvencét, de kiegészítő termékekkel valamint az ECSTAR prémium termékeivel is megismerkedhetnek a látogatók.

A rendezvényen továbbá megtekinthető lesz ALEX RINS MOTOGP SUZUKI GSX-RR VERSENYMOTORJA is

Az eseményen pedig különböző Suzuki motoros klubbok is a részvételüket teszik :
GSX-R Club Hungary, DRZ Hungary, SV Klub, GSX-F "Boci" Klub

PROGRAMTERV:

8:00 - KAPUNYITÁS és a HELYSZÍNI REGISZTRÁCIÓ KEZDETE

9:00 - 12:00 - INGYENES VEZETÉSTECHNIKAI PROGRAMOK és PÁLYAMOTOROZÁS I.

12:10 - 12:40 - KASZKADŐR BEMUTATÓ - Kulman Miki Mikeboy

12:40 - 13:00 - SUZUKI MOTOR SZÉPSÉGVERSENY ÉS MOTOROS LÁNY SZÉPSÉGVERSENY

13:00 - 15:00 - SUZUKI VILÁGREKORD KÍSÉRLET

15:00 – 18.00 - INGYENES VEZETÉSTECHNIKAI PROGRAMOK és PÁLYAMOTOROZÁS II.

18:00 - RENDEZVÉNY ZÁRÁSA

A rendezvény programjain és a Guinness rekordkísérleten minden RENDSZÁMOS SUZUKI MOTORKERÉKPÁR TULAJDONOS INGYENESEN VEHET RÉSZT, továbbá behajtás csak Suzuki motorkerékpárral lehetséges!

 

További információ: https://www.suzuki.hu/motor/hu/cikk/suzuki-vilagrekord-nap-2018

 

Mi ott leszünk!

 

Rekordkísérlet 2

 

 

Megjelent: 546 alkalommal
Hajósi Norbert

Legfrissebbek a szerzőtől: Hajósi Norbert