Elérhetőségünk

 

  

SuperBike Media Kft.

 

Telefonszám: +36 70 317 5802

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cím: 2623 Kismaros, Asztalos János u. 3. 

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

OTP Bank: 11742104-24293875

 

 

 

 

 

 

 

Jogi nyilatkozat – honlaptartalom

A SuperBike Magazin honlapjának teljes körű tulajdonosa, SuperBike Media Kft. (továbbiakban kiadó) tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A honlap tulajdonosa előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos az oldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni. A superbike.hu azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát vagy kivonatait a számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

Cikkeink, híreink és egyéb publikált anyagaink minden esetben a feltüntetett szerző tulajdonát képezik (amennyiben nincs feltüntetve vagy névtelen beküldésből származik, akkor a honlap szerkesztőségének a tulajdonát).

Az oldalon megjelenő tartalmak, hozzászólások azok szerzőinek véleményét tükrözik, amelyért felelősséget nem vállalunk, ám törlünk minden, a személyes és közösségi jogokat, a közízlést sértő tartalmat. Amennyiben ilyen tartalmú megnyilvánulással találkozik, úgy kérjük, jelezze e-mailben számunkra.

A kiadó által üzemeltetett weboldal nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy publikált anyagokért, melyekhez a kiadó által üzemeltetett weboldal oldalai kapcsolódnak. Azzal, hogy anyagot bocsát rendelkezésünkre (bármely szerverünkre küldött e-mail vagy a web-oldalak útján) vállalja, hogy az alkalmas a nyilvánosságra hozatalra és elfogadja, hogy a kiadó - minden felelősség nélkül - nyilvánosságra hozhatja akár elektronikus, akár nyomtatott formában és tartalmukat (részben vagy egészben) felhasználhatja. Vállalja, hogy a rendelkezésre bocsátott anyaggal kapcsolatban nem kezdeményez ellenünk jogi eljárást, továbbá kártalanítja a kiadót, harmadik fél igényérvényesítése esetén. A kiadó nem képes maradéktalanul ellenőrizni a felhasználók által a szervereinkre feltöltött vagy más formában eljuttatott anyagok tartalmát és nem felelős a beküldött tartalomért, ezért kizárólagos belátása szerint bármikor eltávolíthatja a felhasználók által beküldött anyagok bármelyikét.

A superbike.hu egyes weboldalai a jelen előírásoktól – a hatályos jogszabályokkal összhangban – eltérő rendelkezéseket is előírhatnak, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Keresés

Elapsed time was 0.0048770904541016 seconds.