Noha egy mai, modern motorkerékpáron egy egyszerű halandó már oly’ sok mindent nem tud bütykölgetni, azért a motorokhoz még mindig kapunk egy VALAMILYEN szerszámost az ülés alá rejtve, ugyanakkor az abban található eszközök egy visszapillantótükör és fék-kuplungkar állításon felül nem alkalmasak túl sok mindenre. Meg, hát, hogy néznek már ki azok a bánatos műanyag zacsikba tömött szerszámok?!

toll roll 15

Ennek fényében a survivor stílusú és tárgyaikat – mondjuk úgy – igényes sznobsággal összeválogatók számára ajánljuk a Shanghai Customs által kínált “májsztró szerszámos gurigát,” avagy Maestro Tool Rollt – ahogy a neten megtalálod.

toll roll 12

A Maestro guriga kellemesen retró megjelenésű viaszolt vászonból készül extraerős varrással, a levehető vállpánt pedig bőr – mérete miatt el fogod tudni rejteni a motoron elvitt pakkodban, akár hátizsákos, akár dobozos vagy.

toll roll 17

A vászonrolnin belül is csúcsminőségű minden: a kétvégű villáskucsok, az imbusz készlet, a racsnisnyelű dugó szett, a blankoló, a fogók, a C-kulcs… minden ami fém, az króm-vanádium ötvözet, és mindezek mellé még egy mérsékelten ütésálló multimétert is adnak az elektromos gondok felderítéséhez. 

toll roll brown cover tile

A Shanghai Customs Maestro Tool Rollt barna és fekete színben rendelheted, innen: https://www.sh-customs.com/store/product/71