1 
Sixgear Davies motoroskesztyű
Vérbeli café racer stílusú bőrkesztyű, antik hatású bőrfestékkel, bőrrel bevont kemény protektorral. 

2
Knox Handroid MK4 kesztyű
A díjnyertes Handroid új, rövid mandzsettás változata a Knox Handroid MK4, amely a modern dizájn és az innováció keveréke. Két színben kapható. 

3
A kaliforniai Iron & Resin által gyártott, szarvasbőrből készült kesztyű nagyon puha és tartós.  A használattól még szebb lesz mint új korában.

4
Merlin Maple kesztyű

Városi viselet inspirálta motoroskesztyű egyedi anyagkombinációval; a Merlin Maple megerősített csuklóvédelemmel ellátott kesztyűje szuperdivatos és biztonságos egyszerre. A tenyér és a kézfej anyaga bőrből készült – utóbbin lyukasztott, ami biztosítja a megfelelő szellőzést. 

5
Alpinestars GPX Glove
Egy kihegyezett komoly sportkesztyű, amelynek nemcsak a védelme magas, de benne a komfortérzet is kimagasló. A legnagyobb kényelmi fejlesztés az, hogy ez az első Alpinestars kesztyű, amelyet úgy viselhetsz akár a bőrruhád, akár a bőrkabátod mellé, hogy nem kell kívülre ráhúznod az alkarrészre, hanem a gumirészt egyszerűen behúzhatod a ruhád alá, miközben a csuklódra a bőrrész kívülre esik. Védelemben közel mindent tud, amit a komoly pályakesztyűk.